Logo

Burger med spændende cajun kød og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med spændende cajun kød og bacon

 

Så blev det til hjemmelavede burger - cajun style! Med æble, løg og kartoffel. Et lille tip ... Cajunmix passer til vores smag

Til 4-6 personer

 

# Ingredienser

225 g søde kartofler, skrællede og i tern

450 g svinekød, friskhakket

1 granny smith-æble eller et andet syrligt æble, skrællet og revet

2 tsk cajunkrydderi

2 løg

1 spsk frisk koriander, fintsnittet

2 spsk solsikkeolie

8-12 skiver mager bacon

salt og peber

 

Tilbehør:

4-6 burgerboller

salatblade

*

 

I Køkkenet

Kog de søde kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.

Lad dem dryppe godt af, mos dem og stil dem til side.

 

Kom kødet op i en skål, tilsæt kartoflerne, revet æble og cajunkrydderi.

Riv 1 af løgene og tilsæt det sammen med salt og peber efter behag og frisk koriander.

Ælt det godt sammen og form farsen til 4-6 lige store burgere.

Dæk med film og stil på køl i 1 time.

Skær resten af løget i skiver.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Varm 1 spsk af olien op på en pande.

Tilsæt løget og steg det ved svag varme i 10-12 min under omrøring, til det er blødt.

Tag panden af grillen og stil den til side.

Pak burgerne ind i 2 skiver bacon hver.

 

Steg burgerne på grillristen i 4-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Flæk og lun bollerne og læg dem sammen med salatblade, burgere og stegte løg.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her