Logo

BBQ-Sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

BBQ-Sauce

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her.

 

Portion: 1 på ca ½ liter. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 45 min. Sværhedsgrad: Middel

Udstyr: 2 håndfulde røgflis – fx hickory

 

# Ingredienser

3 dl ketchup helst Stokes

2½ dl vand

1½ dl cidereddike

1½ dl tomatpuré

200 g brun farin

150 g honning

½ spsk havsalt

½ spsk løgpulver

½ spsk sellerisalt

½ spsk stødt koriander

½ spsk stødt spidskommen

¼ spsk hvidløgspulver

¼ spsk sennepspulver

¼ spsk chilipulver

¼ tsk cayennepeber

½ spsk mørkogte æbler pr. 100 ml sauce (eller anden kogt frugt)

*

 

I køkkenet

Bland alle ingredienserne til saucen, bortset fra de kogte æbler, i en kasserolle.

Kog sammen ved jævn varme i 30-45 minutter.

Tilsæt de kogte æbler i det blandingsforhold, der er angivet ovenfor.

Hæld saucen i en ovnfast skål.

 

Ved grillen

Varm grillen op (indirekte varme) til ca. 110 °C.

Sæt skålen midt på grillristen, og kom røgflis direkte på varmen.

Sæt låget på grillen, og røg saucen i 20-30 minutter.

Lad saucen køle af inden brug.

Opbevar den i en lufttæt beholder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her