Logo

Appelsin-kardemomme glaze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Appelsin-kardemomme glaze

 

En god, koncentreret og sursød smag gør denne glaze perfekt til laks, lyst kød og fjerkræ.

4-6 portioner

 

#

½ dl koncentreret appelsin juice

½ dl appelsinmarmelade

¼ dl soja

1 tsk olie

1 tsk stødt ingefær

2 tsk stødt kardemomme

*

Rør ingredienserne omhyggeligt sammen.

Stil glazen i en lukket beholder i køleskab, til den skal bruges.

Den kan holde et par måneder.

 

Se mere: + Glasering - glaze



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her