Logo

Ancho BBQ-blanding med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ancho BBQ-blanding med hvidløg

 

Rækker til ca. 3 kg og passer til alt kød, men er særligt god til vildt og oksekød samt fede fisk.

 

#

4 fed hvidløg, pressede

4 spsk stødt ancho (chili med kraftig smag)

4 tsk farin

1 tsk oregano

½ tsk stødt spidskommen

4 tsk mellemkværnet sort peber

3 tsk salt

*

1. Bland alle ingredienser sammen, og opbevar i køleskab indtil anvendelse.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her