Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4-6 personer
# Ingredienser
450 g lammekød,
friskhakket
225 g feta, smuldret
2 fed hvidløg,
knuste
6 forårsløg. fintsnittede
75 g svesker, hakkede
25 g pinjekerner, ristede
50 g frisk fuldkornsrasp
1 spsk frisk
rosmarin, hakket
1 spsk solsikkeolie
salt og peber
Tilbehør:
4 små focacciaboller
tzatziki
* Tilberedning
1 Kom det hakkede
lam op i en stor skål sammen med feta, hvidløg, forårsløg, svesker, pinjekerner
og rasp.
Bland det godt
sammen, og sørg for at lammet ikke klumper.
2 Tilsæt rosmarin,
salt og peber, ælt det godt sammen og form farsen til 4-6 lige store burgere.
Dæk med film og stil
dem på køl i 30 min.
3 Varm grillen godt
op.
Pensl burgerne let
med olie og grill dem i 4 min, pensl dem med resten af olien og vend dem.
Grill videre i 4
min, eller til de er stegt, som man bedst kan lide dem.
Server straks i lune
focacciaboller og med tzatziki til.