Logo

Lakseburger med spinat og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lakseburger med spinat og pinjekerner

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4-6 personer

# Ingredienser

300 g kartofler, skrællede og i tern

450 g frisk laksefilet, uden skind

175 g friske spæde spinatblade

50 g pinjekerner, ristede

2 spsk citronskal, fintrevet
1 spsk persille, finthakket
2 spsk hvedemel

2 dl cremefraiche 18%
4 cm agurk, skrællet og finthakket

2 spsk solsikkeolie
salt og peber

 

Tilbehør:

4-6 burgerboller
cherrytomater

 

* Tilberedning

1 Kog kartoflerne i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.

Hæld vandet fra, mos dem og stil dem til side.

Skær laksen i mindre stykker.

 

2 Gem lidt spinatblade til anretningen og blancher resten i kogende vand i 2 min.
Lad dem dryppe af, pres væden ud af dem og hak dem.

 

3 Kom spinaten op i en foodprocessor sammen med laks, kartofler, pinjekerner, 1 spsk citronskal, persille samt salt og peber.

Blend det sammen ved hjælp af pulsknappen.

Form farsen til 4-6 lige store burgere, vend dem i mel, dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

4 Rør cremefraiche, resten af citronskallen og den hakkede agurk sammen i en skål, dæk med film og stil det på køl.

 

5 Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem i 4-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.
Server burgerne i de lune boller sammen med resten af spinatbladene, cremefraichedippen og med cherry tomater til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her