Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 fed hvidløg,
finhakket
1 løg, revet
1 lille rød chili,
uden kerner og finthakket
450 g magert hakket
svinekød
50 g mandler,
ristede og malede
50 g frisk rasp
1 spsk frisk timian,
finthakket
salt og peber
hvedemel
solsikkeolie
Tilbehør:
sprøde kuvertbrød (se en god opskrift her)
salatblade
løgringe, let stegte
ketchup og/eller sennep
* Tilberedning
1 Kom hvidløg, løg,
chili, svinekød, mandler, rasp og timian op i en skål.
Krydr med salt og
peber og rør det godt sammen.
2 Form farsen til
pølser med hænderne.
Vend dem hver især i
lidt mel, læg dem på et fad, dæk med film og stil dem på køl i 45 min.
3 Varm grillen godt
op.
Pensl et stykke
stanniol med olie, læg pølserne på stanniolen og pensl dem med lidt mere olie.
Læg stanniolen med
pølserne på grillen.
4 Grill pølserne i
15 min, eller til de er gennemstegte, vend dem jævnligt undervejs.
Server i sprøde, lune
boller med salatblade samt de stegte løg, tomatketchup og/eller sennep til.