Her får du opskriften på vegetariske hotdogs, som altså
smager rigtig godt og passer perfekt til en kødfri dag. Flere grønsager og helt
uden kød!
Til 4 Personer
# Ingredienser
1 spsk solsikkeolie, plus ekstra til at pensle med
1 lille løg, finthakket
50 g champignoner, finthakkede
½ rød peberfrugt, uden kerner og finthakket
1 dåse cannellini-bønner, skyllede og afdryppede
100 g frisk rasp
100 g cheddar, revet
1 tsk blandede tørrede krydderurter
1 æggeblomme
hvedemel
salt og peber
Tilbehør:
gode pølsebrød
stegte løgringe
tomatchutney
*
I køkkenet
Varm solsikkeolien op i en gryde.
Tilsæt løg, champignoner og peberfrugt og svits, til alt er
mørt.
Mos bønnerne i en stor skål.
Tilsæt grønsagsblandingen samt rasp, ost, krydderurter og
æggeblommen og ælt det godt sammen. Form farsen til 8 pølser med hænderne.
Krydr lidt hvedemel med salt og peber og vend pølserne let i
melet.
Dæk med film og stil dem på køl i mindst 30 min.
Ved grillen
Varm grillen godt op.
Grill pølserne på grillristen på et stykke oliepenslet alufolie
ved jævn-stærk varme i 15-20 min, eller til de er gyldne og gennemstegte.
Lun pølsebrødene, skær dem op på langs og fyld et lag stegte
løgringe i.
Læg pølserne i brødene og server straks med tomatrelish til.