Logo

Grønsagsburger med tofu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsburger med tofu

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4-6 personer

# Ingredienser

125 g ris

125 g gulerod, revet

6 forårsløg, groft snittede
50 g usaltede jordnødder
75 g friske bønnespirer
225 g fast tofu (afdryppet vægt), finthakket

1 tsk knust ingefær fra glas
½-1 tsk tørrede chiliflager
1-2 spsk solsikkeolie

 

Tilbehør:

4-6 burgerboller
diverse grøn salat
ekstra bønnespirer
relish (se en god opskrift her

 

* Tilberedning

1 Kog risene i en gryde letsaltet kogende vand i 12-15 min, eller til de er møre.

Hæld vandet fra og kom dem op i en stor skål.

 

2 Kom gulerod, forårsløg og jordnødder op i en foodprocessor og hak dem fint ved hjælp af
pulsknappen.

Tilsæt ris, bønnespirer, tofu, ingefær og chili og blend det godt sammen.
Form farsen til 4-6 burgere - sørg for at presse dem godt sammen.

Dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

3 Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Server i de lune boller sammen med diverse grøn salat, bønnespirer og relish.

 

INFO: Relish er et velsmagende kogt og syltet produkt lavet af hakkede grønsager, frugter eller urter og er et tilbehør, der typisk bruges som krydderi til at forbedre noget andet. Eksempler er chutneys. Den nordamerikanske relish, er syltet agurk, brugt i hotdogs eller hamburgere.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her