Grønt kan også grilles. Asparges kan du roligt spise løs af, som snack eller tilbehør. De består nemlig kun af 92 % vand.
Forret eller let frokostret 2 personer
# Ingredienser
1 bundt grønne asparges
½ potte salvie
½ tsk olie
friskkværnet peber
40 g fast gedeost
4-6 små træspid
* Tilberedning:
Knæk den nederste, trevlede del af aspargesene, og
skær evt. resten i tre lige store stykker.
Sæt aspargesstykkerne på grillspiddene, idet hvert
tredje stykke får et blad salvie.
Du kan også sætte aspargesene på spiddene i deres fulde
længde.
Pensl med olie, og drys med peber.
Grilles i ca. 10 min i alt.
Når der er tre min tilbage af grilltiden, lægges en skive
gedeost på,
som så smelter ned over de varme asparges.
Spises lune, evt. med brød til.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk