Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
150 g kartofler,
skrællede og i tern
225 g torskefilet,
uden skind
225 g røget hellefisk, uden skind
1 spsk citronskal,
fintrevet
1 spsk persille, finthakket
1-2 spsk hvedemel
1 æg, let
sammenpisket
75 g frisk rasp
2 spsk solsikkeolie
salt og peber
4 burgerboller
* Tilberedning
1 Kog kartoflerne i
en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.
Hæld vandet fra og
mos dem.
Skær begge slags
fisk i mindre stykker og kom dem op i en foodprocessor sammen med de mosede
kartofler, citronskal, persille samt salt og peber efter behag.
Blend det til en
fars ved hjælp af pulsknappen.
Form farsen til 4
burgere og vend dem i mel.
Dæk med film og stil
dem på køl i 30 min.
2 Kom æg og rasp op
i 2 dybe tallerkener og vend burgerne først i æg - lad dem dryppe godt af hen over
tallerkenen - og derefter i rasp.
Stil dem på køl i
yderligere 30 min.
3 Varm grillen godt
op.
Pensl burgerne let
med olie og grill dem i 4-5 min på hver side, eller til de er gyldenbrune og
gennemstegte.
Server i de lune,
ristede burgerboller.