Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burge ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
4 store
kyllingebrystfileter, uden skind
1 stor æggehvide
1 spsk Maizena
1 spsk hvedemel
1 æg, let
sammenpisket
50 g frisk rasp
2 spsk solsikkeolie
2 bøftomater, i
skiver
Tilbehør:
4 burgerboller
strimlet salat
mayonnaise
* Tilberedning
1 Læg
kyllingebrystfileterne imellem to stykker bagepapir og bank dem let ud med en
kødhammer eller kagerulle.
Pisk æggehviden og Maizena
sammen og pensl kyllingen med det på begge sider.
Dæk med film og stil
det på køl i 30 min, og vend derefter kyllingen i melet.
2 Kom ægget og
raspen op i hver sin dybe tallerken og vend kyllingen først i ægget - lad det
dryppe godt af hen over tallerkenen - og derefter i raspen.
3 Varm grillen godt
op.
Pensl de panerede
kyllinger med lidt olie, læg dem på grillen og steg dem ved jævn-stærk varme i
6-8 min på hver side, eller til de er gennemstegte.
Du kan evt. skære en
af brystfileterne igennem, hvis du er i tvivl.
Grill tomatskiverne
med de sidste 1-2 min.
Server kyllingen i
de lune boller sammen med strimlet salat, de grillede tomatskiver og
mayonnaise.