Den bedste opskrift på spareribs for dig som ønsker
verdensklasse grill. Mariner kødet i en
plasticpose – så er der ikke meget at vaske op bagefter
Gas Indirekte medium
varme /Kul Indirekte
Forberedelsestid 15 min
+ 15 min til marinering / Stegetid 15-20 min / 4 portioner
# Ingredienser
1,5 kg spareribs
(svinebryst)
Til marinaden:
4 spsk mørk
sojasauce
4 spsk lys farin
2 spsk black
bean-sauce (fås i asiatiske specialbutikker)
1 tsk sød chilisauce
1½ dl frisk
appelsinsaft
salt og friskkværnet
sort peber
* Tilberedning
1. Rør alle
ingredienserne til marinaden sammen, og
lad den simre i en
lille gryde et par min.
Hæld marinaden over
spareribsene.
Vend omhyggeligt
kødet, så det er dækket over det hele.
Lad det hvile i 15 min,
vend et par gange undervejs.
2. Tag spareribsene
op, og smid marinaden ud.
Grill spareribsene
over indirekte medium varme i 15-20 min,
til de er møre og
gennemstegte - vend stykkerne efter 10 min.
Lad spareribsene
hvile under alufolie 5-10 min, inden de serveres.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk