Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
450 g magert
oksekød, friskhakket
4 løg
2-4 fed hvidløg,
knuste
2-3 tsk frisk peberrod, fintrevet
8 skiver mager bacon
2 spsk solsikkeolie
4 skiver ost
peber
4 burgerboller
* Tilberedning
1 Kom kødet op i en
stor skål.
Riv det ene af
løgene fint og kom det op til kødet.
2 Tilsæt hvidløg,
peberrod og peber og ælt det godt sammen med kødet.
Form farsen til 4
lige store burgere.
Pak hver burger ind
i 2 skiver bacon, dæk med film og stil dem på køl i 30 min.
3 Varm grillen godt
op.
Skær resten af
løgene i skiver.
Varm olien op på en
pande.
Tilsæt løgene og
steg dem ved jævn varme i 8-10 min under jævnlig omrøring, til de er gyldne.
Lad løgene dryppe
godt af på et stykke køkkenrulle og hold dem varme.
4 Grill burgerne i
3-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte.
Læg en skive ost på
hver burger i det sidste minut af stegetiden.
Lun de flækkede
boller på grillen, læg dem sammen med kødet og server straks.