Den klassiske amerikanske burger har været en tur sydpå. Så
find sombreroen og din indre mexicaner frem, og nyd et måltid, der udfordrer
dine smagsløg.
Til 4 personer
# Ingredienser
650 g hakket oksekød
1 rød peberfrugt, uden kerner og i meget fine tern
1 fed hvidløg, finthakket
2 små røde chilier, uden kerner og finthakkede
1 spsk frisk basilikum, fintsnittet
1 tsk stødt spidskommen
salt og peber
friske basilikumkviste, som tilbehør
4 burgerboller
* Tilberedning
1 Kom det hakkede kød, rød peberfrugt, hvidløg, chili,
fintsnittet basilikum og spidskommen op i en skål og ælt det godt sammen.
Krydr med salt og peber.
Form farsen til 4 burgere med en burgerpresse eller med hænderne.
2 Varm grillen godt op.
Grill burgerne på grillristen i 5-8 min på hver side, eller
til de er gennemstegte.
Lun de flækkede boller på grillen, læg dem sammen med kød og
friske basilikumblade og server straks.