Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 spsk smør
2 spsk olie
1 løg, hakket
1 fed hvidløg,
finthakket
1 dåse hakkede flåede tomater eller 450 g friske tomater, flåede
1 spsk tomatpuré
1 dl rødvin
1½ dl grønsagsbouillon
½ tsk sukker
1 laurbærblad
salt og peber
* Tilberedning
1 Smelt smørret
sammen med olien i en stor gryde ved jævn varme, tilsæt løg og hvidløg og svits
det under jævnlig omrøring i 5 min, eller til løget er klart og begyndt at
blive gyldent.
2 Tilsæt resten af
ingredienserne og krydr med salt og peber.
Bring det i kog,
skru ned for blusset og lad saucen simre ved ganske svag varme i 30 min, eller
til den er tyknet.
3 Tag gryden af
varmen, fjern laurbærbladet og kom saucen op i en foodprocessor eller blender
og blend den glat.
Alternativt kan
saucen også passeres igennem en nylonsigte - brug en træske til formålet.
4 Varm saucen op,
hvis den skal serveres med det samme, eller stil den til side og varm den op
umiddelbart inden serveringen.