Løgene steges meget
langsomt, så de bliver smeltende søde og bløde. Derefter bliver de simpelthen
blandet med pasta, sorte oliven og valnødder, som tilsættes lige før
serveringen. Giver 6 portioner
# Ingredienser
3 spsk olie
2 store løg, skåret
i meget tynde skiver
2 tsk sukker
1½ spsk estragon-,
cider· eller hvidvinseddike
225 g friske
bønnespirer
1 spsk fiskesauce
225 g pasta, fx
penne
100 g udstenede
sorte oliven, halverede
100 g
valnøddekerner, ristet let og hakket
* Tilberedning
1 Opvarm olien i en
stor stegepande og tilsæt løg og sukker.
Steg over lav varme
og rør af og til indtil løgene er meget bløde og
har fået en varm,
gylden farve, 30 til 40 min.
Lad dem køle af i
ca. 10 min og rør eddiken i.
2 Imens koges
pastaen i en stor gryde kogende, saltet vand
til den er mør, men
stadig fast i det (al dente).
Hæld vandet fra og
hæld pastaen over i en stor skål.
Tilsæt løgene og
sørg for at skrabe alle rester og saft
fra panden med ned i
pastaen. Bland det let.
Dæk det over og sæt
til side, til det skal bruges.
3 Lige før serveringen røres oliven og valnødder
forsigtigt i pastaen. Server ved stuetemperatur.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------