Du kan tilberede
denne middag på 15 min eller mindre, så du har masser af tid til at spise og
nyde den. Eller prøv den med grøn eller gul squash i stedet for aubergine. Giver
4 portioner
# Ingredienser
1 stor aubergine
skåret i 1 cm skiver
450 g tomater skåret
i halve
olie
salt og peber efter
smag
225 g pastapenne
2 spsk hakket
persille
2 spsk olie
4 fed knust hvidløg
40 g friskrevet
parmesan
* Tilberedning
1 Pensl begge sider
af aubergineskiverne og de halve tomater med olie.
Krydr efter smag med
salt og peber.
Grill grønsagerne
over middel varme - auberginerne ca. 3-4 min på hver side
eller til de er møre
og tomaterne til de er begyndt at blive sorte, ca. 6-7 min.
Vend dem efter
behov. Lad dem køle af.
2 Imens koges
pastaen i en stor gryde med saltet, kogende vand til den er blød,
men stadig fast (al
dente).
Hæld vandet fra og
kom pastaen tilbage i gryden.
3 Skær auberginen i
strimler og tomaterne i mundrette stykker.
4 Kom aubergine,
tomater, persille, olie og hvidløg ned i pastaen og bland det.
Drys med osten,
krydr med salt og peber og server straks.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------