Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 6 personer
# Ingredienser
6 store
bagekartofler, skrubbede, men med skal
1 fed hvidløg, meget finthakket
2 spsk olie
salt og peber
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op.
Skær mange dybe rids
ned gennem kartoflerne med en skarp kniv.
Pas på ikke at skære
helt igennem!
Riv 6 stykker
stanniol af, der er store nok til at pakke kartoflerne ind i.
Læg 1 kartoffel på
hvert stykke stanniol.
2 Rør olie og
hvidløg sammen og pensl kartoflerne godt med blandingen.
Krydr med salt og
peber.
3 Bag kartoflerne
ved høj varme i 1 time.
Vend dem jævnligt
undervejs.
Ved serveringen
klemmes der forsigtigt på kartoflerne, så de åbner sig som en vifte.
Tips: Pak kartoflerne ind i stanniolen og få bløde
skaller eller lad "pakkerne" være helt åbne og få sprøde skaller.
Se hvordan på
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=sXKhvvPXB5I
INFO: Hasselback kartofler eller kartoffel à la Hasselbacken
er en type bagt kartoffel, hvor de skæres ¾ igennem i tynde skiver. De serveres
oftest sammen med hovedretten.