Logo

Gulerodssalat med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerodssalat med mynte 

 
Som en erstatning for babygulerødder kan du bruge gulerødder, som er julienneskåret. Det kræver lidt mere arbejde at skære dem ud, men resultatet vil blive det samme. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
700 g skyllede babygulerødder
3 spsk olie
3 spsk langkornede ris
ca. 9 dl hønsebouillon
saften af 1 citron
6 spsk hakket frisk mynte
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag

 
* Tilberedning
1 Skær gulerødderne igennem på langs.
Opvarm olien i en dyb stegepande og sauter gulerødderne
over middel til lav varme i 4 min.

 
2 Rør risene i og dæk dem med hønsebouillon med omkring 1 cm.
Krydr med salt og peber.
Læg låg på og lad det simre til al væsken er blevet absorberet og
risene er luftige.

 
3 Lad det køle lidt af og rør så citronsaft og mynte i.
Afkøl for servering.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her