Den bedste sprøde grønne salat, der holder sig frisk og
lækker med dressing til. Servér som tilbehør til aftensmaden eller nyd den
sprøde salat til frokost.
Til 6 personer
# Ingredienser
75 g små, nye spinatblade
75 g rucolasalat
75 g vårsalat
25 g basilikum
25 g kørvel
25 g purløg
25 g bredbladet persille
1 lille fed hvidløg, knust
2 spsk citronsaft
4 spsk ekstra jomfruolie
salt og friskkværnet sort peber
* Tilberedning
1. Kom alle salatbladene og krydderurterne i en stor skål og
vend dem, så de blandes godt.
2. Pisk hvidløg, citronsaft, olie og masser af salt og peber
sammen i en lille skål.
Stænk dressingen over salaten lige før servering.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk