Dette er en økonomisk ret at servere til en fest, da
kyllingevinger er ganske billige. Så vær forberedt på at skulle lave dobbelt
portion eller måske mere og hav masser af servietter ved hånden. Nyd det! For
at gøre det lettere at vende vingerne, kan man sætte dem på lange, flade
metalspid. Alternativet kan også være at bruge en grillkurv. Giver 6 portioner
# Ingredienser
revet skal og saft af 2 appelsiner
1 spsk malteddike
3 spsk mørk sirup
1 spsk stødt koriander
1 spsk Tabascosauce, eller efter smag
24 kyllingevinger, hvor yderste led er fjernet
4-6 træspid, gennemvædede
* Tilberedning
1 Kom appelsinsaft og skal i en stor skål.
Pisk eddike, sirup, koriander og Tabascosauce i.
Læg kyllingevingerne i og rør dem rundt til de er dækket
overalt.
2 Dæk dem til og lad dem marinere i køleskab i ca. 2 timer.
Rør af og til.
3 Tag vingerne op af marinaden, stik dem på træspiddene og
grill
dem over middel varme.
Vend et par gange og pensl med den resterende marinade, 20
til 25 min
eller indtil de er sprøde og gennemstegte.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------