Dette er sandsynligvis de bedste svinekoteletter du nogensinde vil komme til at smage. Peurco adobo ("the best pork chops you will ever eat") and just here...
Giver 4 portioner
# Ingredienser
4 svinekoteletter, 2,5 cm tykke
1 glas jalapeño·peber med lage, (350 g)
2 tsk tørret oregano
4 fed knust hvidløg
2 tsk stødt spidskommen
½ dl cidereddike
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen svinekoteletterne i en
blender og
blend dem til en puré.
2 Læg koteletterne i et glasfad.
Hæld pureen over kødet og lad det marinere i køleskabet
i 4 timer eller natten over.
3 Grill over middel varme, 5-7 min på hver side, eller
steg dem til de er som du ønsker det.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------