Her kan du med fordel bruge grillkul i stedet for briketter, da der er tale om kort, varm grillstegning. Fisk fyldt med smag
Hovedret til 4 personer
# Ingredienser
4 laksekoteletter på hver 150-200 g
saften af 1 citron
salt og friskkværnet peber
Marineret courgette:
2 courgetter
2 tomater
1 fed hvidløg
1 spsk olie
Tilbehør:
400 g lyst brød
* Tilberedning:
Laksekoteletterne pensles med en blanding af citronsaft,
salt og peber og
grilles 3-4 min på hver side, så de kun lige når at blive
varme i midten.
Marineret courgette:
Skyl courgetterne, og høvl dem med en kartoffelskræller i
tynde flager.
Skyl tomaterne, og fjern indmaden.
Skær tomatkødet i små terninger.
Pil og hak hvidløget, som skal varmes i olie i en lille
gryde uden at stege.
Vend tomaterne kortvarigt rundt med hvidløget i gryden, og
drys med salt og peber.
Anret courgetteflagerne på et lille fad, og hæld
tomat-hvidløgsolien over.
Spises som lunt tilbehør til de grillede laksekoteletter
sammen med brød.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk