Kokosnød, chili og limefrugt giver disse svinespid en
karakteristisk asiatisk smag. Du kan bruge terninger af kylling eller store
rejer i stedet for svinekødet, hvis du ønsker det.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
2¼ dl kokosmælk
6 forårsløg (både det hvide og det grønne)
2 fed hvidløg
2 friske røde chili, skåret i halve og rensede
5 cm ingefær, skrællet og hakket
revet skal og saft af 2 små limefrugter
salt og friskkværnet sort peber
et stort drys stødt gurkemeje
800 g magert svinekød skåret i terninger
6 metalspid
limebåde
* Tilberedning
1 Læg alle ingredienserne undtagen svinekødet og limebådene
i en blender eller foodprocessor og blend til blandingen er
næsten glat.
2 Læg svinekødet i en glasbageform.
Hæld kokosblandingen over kødet og vend det så det er dækket
godt overalt.
Dæk til og lad det marinere i køleskabet i ca. 2 timer, mens
der røres af og til.
3 Stik kødterningerne på 6 spid og pensl med resten af
kokosmarinaden.
4 Grill over middel varme og vend spiddene hyppigt.
Stegetid ca. 12-20 min.
Server med pasta og garneret med limebåde.
Server straks med limebådene.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
-----------
ooo OÔO ooo -----------