Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
450 g kalkunbryst
uden skind og ben, i 5 cm store tern
2 courgetter, i
tykke skiver
1 rød og 1 gul
peberfrugt, uden kerner og i 5 cm store stykker
8 cherry tomater
8 perle- eller
skalotteløg, pillede men hele
Marinade:
6 spsk olie
3 spsk tør hvidvin
1 tsk grønne
peberkorn fra glas, knuste
2 spsk frisk
koriander, fintsnittet
salt
Korianderpesto:
50 g friske
korianderblade
15 g bredbladet
persilleblade
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner
25 g parmesan,
friskrevet
6 spsk olie
saften af 1 citron
* Tilberedning
1. Kom kalkunkødet op
i en stor glasskål.
Marinade: Pisk olie, vin, peberkorn og koriander sammen i en skål og smag til
med salt.
Fordel marinaden
over kalkunen og vend det godt sammen.
Dæk med film, stil
det på køl og mariner kalkunen i 2 timer.
2. Varm grillen godt
op.
Pesto: Kom koriander
og persille i en foodprocessor og blend, til det er finthakket.
Tilsæt hvidløg og
pinjekerner og blend videre med pulsknappen i korte stød.
Tilsæt parmesan, olie og citronsaft og blend det kort sammen.
Kom pestoen op i en
skål, dæk med film og stil den på køl.
3. Lad kalkunen
dryppe af, men gem dressingen.
Sæt kalkun,
courgetteskiver, peberfrugt, cherry tomater og løg skiftevis på metalspid.
Grill dem ved
jævn-stærk varme i 10 min.
Vend dem jævnligt
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.
Server straks med korianderpestoen til.