Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
4 bananblade (evt
alufolie)
2 lime
3 fed hvidløg
4 røde snappere a
ca. 350 g
2 forårsløg. i tynde skiver
2½ cm frisk ingefær
1 løg, finthakket
4½ tsk jordnødde- eller
majsolie
3 spsk ketjap manis
eller anden sød soja
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt
spidskommen
¼ tsk stødt nellike
¼ tsk stødt
gurkemeje
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op.
Skær om nødvendigt
bananbladene til i 40x40 cm store kvadrater med en skarp kniv eller saks.
Skær 1½ lime og 1
fed hvidløg i tynde skiver.
Rens fisken og fjern
skællene, skyl den ind- og udvendigt i rindende koldt vand.
Dup den tør i et
stykke køkkenrulle og skær en række dybe, skrå rids på begge sider med en skrap
kniv.
Pres limeskiver og
hvidløg ind i ridsene.
Læg fiskene på
bananbladene og drys med forårsløget.
2 Hak resten af
hvidløget fint og pres saften ud af den sidste halve lime.
Hak ingefæren fint
og kom den op i en skål sammen med hvidløg, løg, olie, ketjap manis, krydderier
og limesaft og rør det sammen til en pasta.
3 Smør fiskene ind-
og udvendig med pastaen.
Rul pakkerne sammen og bind dem til med kødsnor.
Bag pakkerne ved
jævn-stærk varme i 15-20 min.
Vend dem et par
gange undervejs.
Server straks.