Den bedste, hurtige og nemme grillede sværdfisk har en
naturlig mild og sød smag med nogle enkle krydderier og en perfekt grillning!
Forberedelsestid 15 min
+ 30 min marinering / Stegetid 10-12 min / 2 portioner
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
2 sværdfiskebøffer,
hver på 200 g
olie til at pensle
med
Til marinaden:
1 håndfuld frisk
koriander
2 fed hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk stødt
spidskommen
1 tsk stødt
koriander
1 spsk citronsaft
2 spsk olie
* Tilberedning
1. Kør alle
ingredienserne til marinaden sammen i en blender.
Pensl bøfferne på
begge sider med den krydrede urteblanding,
læg dem på et
ikke-metallisk fad, dæk det til, og
lad det marinere i
en ½ time.
2. Tag fisken op af
marinaden, og smid den ud.
Pensl bøfferne med
lidt olie, for at de ikke skal hænge i.
Grill over direkte,
medium varme i 10-12 min, til de er møre og
gennemstegte; vend
en gang undervejs.
Tips: Efter at man
har tilberedt rå fisk og skaldyr, skal man vaske hænder, redskaber,
skærebrætter og arbejdsflade grundigt af. Fiskelugt fjernes med citronsaft.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk