Den grillmad, som typisk bliver tilberedt på grill, vil
oftest være ribben, steaks, pølser og andre former for kød men fjerkræ er også godt
grillen.
4 portioner. Tilberedningstid: 1 time
# Ingredienser
1 kalkunbryst
olie
Fyld:
750 g blancheret spinat
1 fed hakket hvidløg,
1 hakket løg
50 g grønne, hakkede oliven
200 g fåreost skåret i tern
1 æg
3 spsk rasp
* Tilberedning
Fyldet bredes ud på et kalkunbryst, som slagteren har
forberedt til en rullesteg.
Rul stegen sammen og snør den med kødsnor.
Sæt den på et drejespid og grillsteg den i 1 time.
Drej ofte spiddet og pensl stegen med olie undervejs.
Pr. portion ca. 2130 kl/5/o kcal 60 g protein, 22 g fedt, 16
g kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk