For dem der aldrig har lavet pølse, kan jeg godt anbefale at
prøve det. Pølser er i virkeligheden ikke andet end krydret, hakket kød. Denne
særlige mexicanske pølse har en ganske speciel karakter og et flot navn! Hvis
du kan lide lam, vil du med sikkerhed nyde denne ret. Lad den ledsage af kartoffelmos.
Giver 4·6 portioner
# Ingredienser
1¼ kg hakket lammekød
2 spsk olie
2 spsk sød paprika
1 spsk havsalt
2 tsk stødt spidskommen, ristet
2 tsk stødt koriander, ristet
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk knust rød peber
1 tsk citronskal
1 tsk fennikelfrø
½ tsk friskkværnet sort peber
½ dl rødvin
3 spsk finthakket stegte løg til garnering
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne i en stor skål og bland
dem godt,
bliv ved med at røre til blandingen bliver klæbrig.
2 Med rene, kølige hænder formes blandingen til pølser.
Pølserne er bedst dagen efter du har lavet dem,
så sæt dem i køleskabet i 24 timer.
3 Grill dem over middel varme, 5-7 min på hver side til de
er stegt.
Server garneret med kartoffelmos, ærter og stegte løg.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------