Logo

Cafe la Paz lammepølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cafe la Paz lammepølse 

 
For dem der aldrig har lavet pølse, kan jeg godt anbefale at prøve det. Pølser er i virkeligheden ikke andet end krydret, hakket kød. Denne særlige mexicanske pølse har en ganske speciel karakter og et flot navn! Hvis du kan lide lam, vil du med sikkerhed nyde denne ret. Lad den ledsage af kartoffelmos.
Giver 4·6 portioner

 
# Ingredienser
1¼ kg hakket lammekød
2 spsk olie
2 spsk sød paprika
1 spsk havsalt
2 tsk stødt spidskommen, ristet
2 tsk stødt koriander, ristet
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk knust rød peber

1 tsk citronskal
1 tsk fennikelfrø
½ tsk friskkværnet sort peber
½ dl rødvin
3 spsk finthakket stegte løg til garnering

 
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne i en stor skål og bland dem godt,
bliv ved med at røre til blandingen bliver klæbrig.

 
2 Med rene, kølige hænder formes blandingen til pølser.
Pølserne er bedst dagen efter du har lavet dem,
så sæt dem i køleskabet i 24 timer.

 
3 Grill dem over middel varme, 5-7 min på hver side til de er stegt.
Server garneret med kartoffelmos, ærter og stegte løg.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her