Logo

Vandkastanjer med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vandkastanjer med bacon

 

Brug en åben grill eller en lodret grill med kul eller briketter, eventuelt en gasgrill. Husk, at en del af grillen skal være fri for gløder, så du kan flytte vandkastanjerne, hvis der går ild i noget fedt.

4 portioner

 

#

1 dåse hele vandkastanjer (ca. 225 g netto)

salt

stødt ingefær

1 pakke bacon (ca. 140 g)

1 dl ginger glaze & woksauce eller en anden færdigkøbt sursød sauce

*

 

1. Afdryp vandkastanjerne, og læg dem på et stykke køkkenrulle, så de kan tørre.

Krydr dem med lidt salt og ingefær.

Skær baconskiverne i halve.

Pak hver vandkastanje ind i bacon, og læg til side, til der skal grilles.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, der skal være middelstærk.

Grill de baconindpakkede vandkastanjer 2-3 min. på hver side direkte over gløderne.

Sæt eventuelt låget på, så det går lidt hurtigere.

 

Læg de baconindpakkede vandkastanjer på et fad, og server dem med sauce som dip.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her