Brug en åben grill eller en lodret grill med kul eller
briketter, eventuelt en gasgrill. Husk, at en del af grillen skal være fri for
gløder, så du kan flytte vandkastanjerne, hvis der går ild i noget fedt.
4 portioner
#
1 dåse hele vandkastanjer (ca. 225 g netto)
salt
stødt ingefær
1 pakke bacon (ca. 140 g)
1 dl ginger glaze & woksauce eller en anden færdigkøbt
sursød sauce
*
1. Afdryp vandkastanjerne, og læg dem på et stykke
køkkenrulle, så de kan tørre.
Krydr dem med lidt salt og ingefær.
Skær baconskiverne i halve.
Pak hver vandkastanje ind i bacon, og læg til side, til der
skal grilles.
2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.
Kontroller varmen, der skal være middelstærk.
Grill de baconindpakkede vandkastanjer 2-3 min. på hver side
direkte over gløderne.
Sæt eventuelt låget på, så det går lidt hurtigere.
Læg de baconindpakkede vandkastanjer på et fad, og server
dem med sauce som dip.