Se hvordan du laver de bedste grillede kammuslinger. Hold
godt øje med kammuslingerne, mens de grilles – de får hurtigt for meget.
Forberedelsestid 10 min
/ Stegetid 4-5 min / 4 portioner
Gas Direkte høj
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
12 store, friske
kammuslinger, rensede
35 g smør, smeltet
og afkølet
2 spsk olie, plus
lidt ekstra (valgfrit)
saften af 1 lime
salt og friskkværnet
sort peber
50 g blandede
salatblade
* Tilberedning
1. Kom muslingerne i
en stor skål, og tilsæt smør, olie, limesaft og
krydderier. Rør det
forsigtigt sammen.
2. Tag muslingerne
op, og smid resten af smørblandingen væk.
Læg forsigtigt
muslingerne på grillen - sørg for, at de ikke falder
igennem risten - og
grill dem over direkte, høj varme i 4-5 min,
til de lige netop er
møre og gennemstegte; vend dem en gang undervejs.
3. Fordel salaten på
fire tallerkener, dryp evt lidt ekstra olie over, og
server muslingerne
ovenpå.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk