Grill svampene i 8-10 min indtil brieosten er smeltet. Lad
dem køle et par minutter før servering. Og hvorfor smager smeltet ost i maden
så fantastisk? PRØV SELV
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
Forberedelsestid 5 min
/ Stegetid 8-10 min / 4 portioner
# Ingredienser
4 flade
markchampignoner, store
olie, til at pensle
med
200 g brie, skåret i
små tern
4 spsk friskhakket
basilikum eller koriander
4 spsk friske, hvide
brødkrummer
salt og cayennepeber
* Tilberedning
1. Tør
champignonerne af, fjern stilkene, og smid dem væk.
Pensl indersiden med
olie.
2. Rør resten af
ingredienserne sammen, og
fyld blandingen i
champignonerne.
3. Arranger
champignonerne i en foliebakke, og
grill dem over
direkte, medium varme i 8-10 min, eller
til champignonerne
virker møre, når man stikker i dem
med en kniv, og
osten er smeltet.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk