Grillede kammuslinger - mums! En virkelig dejlig og delikat
forret. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og
idéer.
Portioner: 4. Tid: 20 min
# Ingredienser
2 julesalat (250 g), skåret i kvarte
16 kammuslinger (400 g), uden rogn
APPELSINDRESSING:
2 spsk olie
1 spsk appelsinsaft
APPELSINGREMOLATA:
0,6 dl bredbladet persille, hakket fint
1 spsk appelsinskal, revet fint
1 fed hvidløg, presset
*
Fremgangsmåde:
Lav appelsindressingen: Bland ingredienserne i en lille
kande.
Lav appelsingremolataen: Bland ingredienserne i en lille
skål.
Steg julesalaten på en varm, oliesmurt grillpande eller på
en havegrill, til den er let brun.
Steg kammuslingerne på grillpanden, til de er gennemstegt.
Dryp julesalat og kammuslinger med dressing, og server dem
med appelsingremolataen.
Pr. portion: 9,9 g fedt, 675 kj