Her er det godt at tænde op med masser af grillkul, der
giver kort og hurtig varme. Grillen skal tændes, ca. 45 min før jomfruhummerne
lægges på.
Forret til 4 personer
# Ingredienser
40 g smør
½ bundt persille
1 fed hvidløg
20 store jomfruhummere
400 g flute
1 citron i både
* Tilberedning:
Bland smørret med finthakket persille og knust eller
fintrevet hvidløg.
Klip halerne op på jomfruhummerne langs den centrale linje
på rygstykket, og vrid det en anelse udad.
Smør hvidløgssmørret i revnerne, og læg hummerne på grillen
med
rygstykket opad i middel afstand fra gløderne.
Læg gerne et låg over grillen, og lad hummerne stege ca. 8 min,
til smørret er smeltet, og hummerkødet er mørt.
Bruger du ikke låg, er grilltiden ca. 10 min.
Jomfruhummerne serveres straks med flute og citronbåde til.
Kløerne suttes rene til sidst.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk