Logo

Strø salt og sukker på din fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Strø salt og sukker på din fisk

 

Her er tippet til at få et lækkert stykke fisk – hver gang og med få hjælpemidler.

Dæk fisken med salt og sukker inden tilberedningen. Fiskekokke har kendt til tricket i lang tid, men det er ikke mange amatører, der kender til dette simple trick, der giver en dejlig smagfuld fisk der er fast i kødet hver gang – lige meget om det er frisk fisk eller optøet fra frost. Tricket gælder for alle fisketyper og lige meget hvordan du vil tilberede det. Se her, hvorfor du skal gøre.

 

# Det skal du bruge:

fisk

salt

sukker

isvand

*

Sådan gør du:

Strø en gavmild portion salt på fisken.

Strø fint sukker på for at afbalancere salten.

Lad fisken stå i 20 min.

Skyl sukker og salt af fisken med isvand.

Tilbered fisken.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her