Logo

Skrå Tre-zone-grillmetode

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skrå Tre-zone-grillmetode 


To-zone-grillmetoden er let at variere, så grilningen kan tilpasses opgaven.

Til bestemte opskrifter kan to-zone-metoden ændres til den såkaldte

skrå tre-zone-grillmetode, der har følgende fordele:

høj varme på den ene side, middel varme i midten og indirekte varme på

den anden side af kulristen.

 
I den ene side lægges briketter i to-tre lag, og så lader man det skråne,
så laget bliver tyndere mod den modsatte side.
Lad også her mindst en tredjedel af risten være fri til indirekte varme.
Denne metode giver fleksibilitet, når man griller, da man samtidigt kan
tilberede forskellige stykker, som kræver forskellig varme:
Rejer kan grilles (som vist på fotoet) ved høj varme, grønsager ved middel
varme, og tortillas pakket ind i alufolie varmes over indirekte, lav varme.
Brug håndtesten til at vurdere, om varmen er høj, middel eller lav.


Skrå Tre-zone-grillmetode 

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her