Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 spsk smør
225 g mørk eller lys
chokolade
4 store bananer
2 spsk rom
cremefraiche,
mascarpone eller is, som tilbehør
friskrevet muskatnød, til pynt
* Tilberedning
1 Smør 4 stykker
stanniol på 25 cm med smørret.
2 Riv chokoladen.
Skær et rids ned
langs bananen på "indersiden", der er akkurat dybt nok til, at
chokoladen kan fyldes i den.
Fordel den revne chokolade i bananerne og luk dem sammen igen.
3 Pak bananerne ind
i stanniol og grill dem i ca 5-10 min, eller til chokoladen inde i bananerne er
smeltet.
Tag bananerne af grillen, pak dem ud af stanniolen og anret dem på tallerkener.
Hæld lidt rom i hver banan.
4 Server straks med
cremefraiche, mascarpone eller is drysset med lidt revet muskatnød.