Denne dessert er inspireret af en klassiker - pærer kogt i
rødvin. I denne grillversion hældes en sirup lavet med rødvin over pærerne, før
de pakkes i folie og lægges på grillen. Giver 4 portioner
# Ingredienser
4 store, faste pærer, skrællet og halveret med kernehuset
fjernet
revet skal og saft af ½ citron
4 spsk ahornsirup
1 tsk vaniljeekstrakt
4 spsk rødvin
3 spsk hakkede pistacienødder
4 kugler vaniljeis
* Tilberedning
1 Skær 4 store firkanter af kraftig alufolie.
Læg to halve pærer på hvert stykke.
2 Kom resten af ingredienserne undtagen pistacienødderne
i en lille gryde og varm dem op til kogepunktet.
Tag det af varmen og øs blandingen over hver pære.
Luk pakkerne og sørg fora lukningerne er tætte.
3 Grill pærerne over middel varme til de er gennemvarme og
møre, men stadig faste, 5-8 min.
4 Åbn pakkerne og øs saften op over pærerne.
Drys lidt pistacienødder over hver portion og
server med kugler af vaniljeis.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------