Chokoladetrøfler med sæsonens bær lavet i æbleskivepande på
grillen. Det giver et professionelt resultat! Prøv selv!
Personer: 6. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 15 min.
Grillmetode: Indirekte.
Optænding - gas: Middel. Optænding - kul: ¾ grillstarter.
Sværhedsgrad: Middel.
Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Æbleskivepande
# Ingredienser
175 g smør
175 g mørk finthakket chokolade
3 æg
250 g sukker
½ stang vanilje, kornene
115 g hvedemel
⅓ tsk salt
friske bær
smør til stegning
*
I køkkenet
Smelt smør og chokolade i en gryde.
Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen.
Bland mel og salt i en skål.
Tag gryden med smeltet smør og chokolade af blusset, og lad
blandingen afkøle i gryden.
Pisk æggeblandingen ned i gryden. Vend derefter mel i.
Ved grillen
Klargør grillen til indirekte, middelhøj varme.
Smør æbleskivepanden med smør, og fyld hvert hul halvt op
med dej.
Tilsæt bær, og fyld derefter resten af hullet med dej.
Sæt æbleskivepanden på risten, og lad trøflerne bage i 12-15
min.
Tips: Brug sæsonens friske bær. Tilsæt evt. grofthakket
chokolade som pynt.