Den bedste dessert med appelsinskiver, ahornsirup og Cointreau
på grillen og toppet med blancheret appelsinskræl og cremefraiche. Se
opskriften her.
4 personer
# Ingredienser
4 økologiske appelsiner
2-3 spsk smør
2 spsk ahornsirup
2 spsk
Cointreau eller Grand Marnier likør
½ dl cremefraiche
* Tilberedning
Skær nogle strimler af det yderste af skrællen på en af
appelsinerne og
blancher dem i kogende vand 1-2 min. Stil dem til side.
Fjern skind og hinder fra appelsinerne.
Skær dem i tykke skiver og læg dem sammen igen.
Læg dem på 4 dobbelte stykker smurt alufolie.
Fold folien omkring appelsinerne så der dannes en åben
pakke.
Bland ahornsirup, Cointreau og evt. saften fra appelsinerne
og
hæld denne blanding på.
Kom lidt smør i hver pakke og luk dem.
Varm grillen op hvis dette ikke er gjort i forvejen.
Grill appelsinpakkerne over direkte varme 10-12 min
Server dem straks med cremefraiche og appelsinstrimler.
Energi pr. pers.: 890 kj (210 kcal) Protein: 4%, 2 g. Fedt
49%, 12 g. Kulhydrat: 41 %, 21 g. Alkohol: 6%, 2 g.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk