Logo

Græskarkage Krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græskarkage Krydret

 

Tryl græskarret om til en drøm af en kage - grillABC giver dig opskriften. Hokkaidogræskar smager skønt, har en smuk orange farve, og så dyrkes det i Danmark.

 

Personer: 10. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 30-35 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Bageform 

 

# Ingredienser

250 g smør, blødt

250 g sukker

4 æg

250 g mel

1 tsk allehånde

100 g mandler, hakket

150 g græskar

*

I køkkenet

Pisk smør og sukker sammen i en skål til en cremet og let luftig konsistens, tilsæt derefter æggene et ad gangen og rør mel i.

Vend til sidst allehånde, nødder og revet græskar i.

Hæld kagemassen i små smurte souffleforme drysset med sukker.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte middelhøj varme, og varm bagestenen op i ca. 5 minutter.

Bag kagerne i ca. 35 min ved 180 °C.

 

Tips: Pynt evt. med chokolade glasur

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?
Effektiv reklame - klik her