En
kæmpe cookie-kage med is og friske bær – så bliver det ikke meget bedre, vel?
Det er simpelthen en af de nemmeste og bedste grill-desserter.
4 personer. Forberedelse: 25 min. Tilberedning: 25 min.
Grillmetode: Indirekte
Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: støbejernspande
# Ingredienser:
Kage:
100 g blødt smør
40 g rørsukker
60 g brun farin
1 tsk vaniljesukker
1 tsk natron
150 g hvedemel
0,2 dl mælk
30 g chokoladeknapper
20 g skumfiduser
Serveres med vaniljeis og jordbær
*
I køkkenet
Pisk smør, vaniljesukker, rørsukker og brun farin godt
sammen.
Rør mel og natron i dejen.
Rør mælk i dejen.
Ælt til sidst chokoladeknapper i dejen, men gem nogle få chokoladeknapper, som
du stikker i toppen af cookie-kagen, lige inden den kommer på grillen.
Fordel dejen i en støbejernspande (20 el. 22 cm) og stik
skumfiduserne i kagen sammen med de sidste chokoladeknapper.
Ved grillen
Grill kagen ved mellemhøj varme i ca. 10 minutter med låget
lukket.
Den må gerne se lidt underbagt ud, så længe bunden bliver
let gylden.
Lad kagen køle lidt, inden du topper den med vaniljeis og
friske jordbær.
Tips: Alle slags friske bær kan bruges som topping