Logo

Cookies med lakrids og tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cookies med lakrids og tranebær

 

Disse lakrids-tranebær småkager er super populære og lette at lave – prøv dem! Sprøde, krydrede og med lidt at tygge på, når man bider i dem. En virkelig lækker lille sag, når du har en svaghed for lakrids

 

Personer: 10. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 220 °C. Udstyr: Bagesten m/ bageplade og bagepapir

 

# Ingredienser

500 g hvedemel

1 tsk bagepulver

60 g lakridspulver

125 g tørrede tranebær

375 g koldt smør

500 g rørsukker

2 æg

*

I køkkenet

Sigt mel sammen med bagepulver i en røreskål.

Tilsæt lakridspulver, finthakkede tranebær og smør i små tern.

Ælt til smørret ikke kan mærkes mere.

Tilsæt sukker og æg.

Ælt til dejen samler sig.

Del dejen i klumper på 500 g.

Rul hver klump dej til ruller.

Pak rullerne ind i bagepapir og frys dem, til de er hårde.

Skær rullerne i tykke skiver og læg dem på bageplade beklædt med bagepapir.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte varme.

Læg pizzasten på grillen, og stil bagepladen med småkagerne på stenen.

Bages i 12-15 min. til de er gyldne.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?
Effektiv reklame - klik her