Logo

Indisk krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indisk krydderi

 

En af mine yndlingsblandinger til and, kylling og lam. Portionen her rækker til ca. 4 kg.

#

1 spsk stødt kardemomme

1 tsk stødt kanel

1 tsk stødt kryddernellike

½ tsk stødt muskat

1 spsk stødt spidskommen

1 spsk fennikelfrø, stødt i morter

1 spsk salt

1 spsk sukker

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her