Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer,
salsaer, rubs og opskrifter. Til venstre på billedet. Tjek det selv ud her
Personer: 4. Tilberedning: 25 min. Sværhedsgrad: Meget
let
# Ingredienser
Saften fra 1 stor citron
3 store pasteuriserede æggeblommer
1 tsk fint salt
1-2 tsk dijonsennep
5 dl neutral olie (fx vindruekerneolie eller majsolie)
*
I
køkkenet
Skyl citronen, og halvér den.
Grill hver halvdel med skærefladen nedad, indtil den har
fået grillstreger.
Ved grillning trækkes sukkeret ud af citronen.
Pres citronen, og hæld saften i en skål sammen med
æggeblommer, salt og sennep.
Pisk blandingen, indtil den er hvid og tyk.
Tilsæt olien meget langsomt, mens du pisker.
Tilsæt kun lidt ad gangen for at sikre, at du ikke
kommer for meget i – ellers risikerer mayoen at skille.
Krydr med ekstra fint salt.