Logo

Ingefær-jordnødde sauce med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ingefær-jordnødde sauce med basilikum

 

Det her er en af mine yndlingssaucer med en både krydret, aromatisk og blød smag. Server den til grillet kylling, svinekød eller hvid fisk samt skaldyr.

4-6 portioner

 

#

1 stort fed hvidløg

1½ dl kokosmælk

5 spsk peanutbutter

¾ dl færdigkøbt ginger glaze & woksauce eller en anden sursød sauce

cirka 30 friske thaibasilikumblade eller almindelig basilikum

½ tsk chiliflager

1 lime, saft af

*

Hak alle ingredienserne til en jævn sauce i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.

Opbevares i køleskab i en lukket beholder, så holder den et par dage.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her