Logo

Marinerede lammekoteletter med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede lammekoteletter med grønsager 

 
Det er sjovt og hyggeligt at grille, både når man er mange og få. Det er en lækker, sund og alsidig tilberedningsform, som bliver mere og mere populær.
Til 4 portioner. Tilberedningstid (ekskl. 1 time marinering): 30 min

 
# Ingredienser
4 dobbelte lammekoteletter à 160 g
3 spsk olie
1 knsp timian
1 løg
1 courgette
1 aubergine
4 cherrytomater
salt og peber
mynte til pynt

 
* Tilberedning
1 Læg lammekoteletterne i et fladbundet fad.
Rør olien sammen med timian og hæld det over lammekoteletterne.

 
2 Pil løget og skær det i tynde ringe.
Fordel løgringene over kødet og lad kødet marinere tildækket i 1 time.
Vend det af og til.

 
3 Gør courgette og aubergine i stand, skyl dem og fjern stilkefæstet.
Skær dem i ca. 1 cm tykke skiver.
Skyl tomaterne, dup dem tørre og halver dem.

 
4 Skyl myntebladene og slyng dem tørre. Sæt dem til side.

 
5 Steg lammekoteletterne i 5-8 min i alt på den varme grill.
Krydr med salt og peber.

 
6 Lad skiver af grønsager og løgringe grille med i ca. 2 min.
Anret det hele og server pyntet med halve tomater og mynte.

 
Pr. portion ca. 2989 kj/714 kcal. 26 g protein, 65 g fedt, 6 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her