Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs
og opskrifter. Tjek det selv ud her.
Portion: 1. Tilberedning: 20 min. Sværhedsgrad: Let. Udstyr:
Kasserolle
# Ingredienser
2 rødløg, finthakkede
2 fed hvidløg, knuste
2 spsk stødt kommen
2 spsk paprika
¼ tsk tørrede røde chiliflager
4 spsk hakket bredbladet persille
2 spsk citronsaft
4 spsk hakkede korianderblade
4 spsk olie
1 tsk havsalt
friskkværnet sort peber
½ l vin (hvidvin til fisk, rødvin til kød og fjerkræ)
*
Kog vinen med urter og krydderier, til urterne er møre (ca.
10 min).
Sigt marinaden over i en skål, og lad den køle af.
Marinér kød 6-12 timer i køleskab.
Fisk skal have 5 timer i marinaden - kylling eller kalkunkød
12 timer.
Dup kødet med køkkenrulle inden grillning.
Lyst kød farves rødligt, når det marineres i olien.
Lad marineringen ske i køleskabet og brug marinaden til evt.
sauce.