Logo

Marinade All-round

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade All-round

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her.

 

Portion: 1. Tilberedning: 20 min. Sværhedsgrad: Let. Udstyr: Kasserolle

 

# Ingredienser

2 rødløg, finthakkede

2 fed hvidløg, knuste

2 spsk stødt kommen

2 spsk paprika

¼ tsk tørrede røde chiliflager

4 spsk hakket bredbladet persille

2 spsk citronsaft

4 spsk hakkede korianderblade

4 spsk olie

1 tsk havsalt

friskkværnet sort peber

½ l vin (hvidvin til fisk, rødvin til kød og fjerkræ)

*

Kog vinen med urter og krydderier, til urterne er møre (ca. 10 min).

Sigt marinaden over i en skål, og lad den køle af.

Marinér kød 6-12 timer i køleskab.

Fisk skal have 5 timer i marinaden - kylling eller kalkunkød 12 timer.

Dup kødet med køkkenrulle inden grillning.

Lyst kød farves rødligt, når det marineres i olien.

Lad marineringen ske i køleskabet og brug marinaden til evt. sauce.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her