Logo

Krydderpasta til hele lam eller andre store stykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydderpasta til hele lam eller andre store stykker

 

Hvis du nogensinde står for at skulle grille omkring 45 kg udbenet lam, svinekam eller andre hele kødstykker, rækker denne blanding. Den er udmærket, når du vil fylde udbenet kød eller flækkede og op bundne kødstykker. Du kan nemt dividere ingrediensmængderne, så de passer til det, du skal grille.

 

#

4 dl salt

1½ dl friskkværnet sort peber

4 dl oregano

1 liter timian

1 liter rosmarin

3 liter ribbet persille

revet skal af 30 citroner

45 store fed hvidløg

5 dl olie

*

MARINERING TRIN FOR TRIN

1. Blend alle ingredienser i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.

2. Mariner småstykker kød, tynde skiver eller portionsstykker.

3. Læg det marinerede i en frysepose, pres luften ud, og luk til.

4. Mariner et par timer eller mere.

5. Tør marinaden grundigt af, når det er tid til at grille. Gem marinaden.

6. Grill på den ene side, og pensl eller dryp derefter marinaden på, og grill igen.

Gentag, til marinaden er brugt eller til alt er perfekt grillet.

7. Opbevar marinaden i køleskab.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her